USLUGE & TRETMANI

Protetika

Krunice / navlake služe kako bi se previše oslabljena krunica zuba ojačala ili nadoknadila. Ispunjavaju estetske zahteve i potpuno se vizuelno uklapaju sa prisutnim zubima bez obzira da li govorimo o metalokeramičkikm ili bezmetalnim krunama.

Krune i mostovi na implantima

Prava indikacija za postavljenje implanta jeste nedostatak zuba koji se nalazi između potpuno zdravih netaknutih vaših zuba. Time se postojeći zubi ne bruse kako bi se obezbedili nosači. Implanti nam omogućavaju da ukoliko ne želite proteze u ustima veće bezube zone rekonstruišemo mostom na implantima.

All on 4 / all on 6

Rešenja gde se potpuni nedostatak zuba nadoknađuje protezama na implantima koje daju pacijentu osećaj komfora i sigurnosti. Implanti nam obezbeđuju mogućnost da to budu čak mostovi u bezubim vilicama, a ne totalne proteze koje ničim nisu fiksirane i rade po principu vakuuma.

Parcijalne proteze

U okviru ove grupe protetskih radova izrađuju se:
- Klasične akrilatne proteze sa žičanim kukicama,
- Skeletirane proteze / metalne – ove proteze obicno idu sa kukicama ili kopčama koje budu sakrivene kako se ne bi videle i remetile estetiku
- Fleksibilne / elastične / BioDentaplast proteze - novim materijalima koji nisu metali već termoplastične mase na bazi silikona usavršeni su nedostaci u estetskom smislu. Istovremeno su očuvani zahtevi funkcije žvakanja, stabilnosti, komfora i lakše adaptacije pacijenta. Kukice od metala su zamenjene belim ili providnim, a takođe postoji mogućnost kopči / drikera koje se sakriju i povežu proteze u jedinstven niz sa preostalim krunicama ili mostovima.

+ KONTAKT

Protetika - primeri

Trajna i estetska rešenja

CONFIDENTA

Kontaktirajte nas

Lako do blistavog osmeha uz CONFIDENTA ordinaciju.